Over ons
Wie zijn wij?
Een mix van Sicilië, Sardinië en Calabrië
Alessio Spiga zijn passie lag altijd bij het koken en desserten maken, zelf opzoekgaande naar nieuwe gerechten.
Simpele dingen in elkaar steken tot iets volledig speciaal en smaakvol, is zijn grote talent. Elke dag tovert hij nieuwe gerechtjes in onze toog.
In 2021 hebben wij elkaar leren kennen. Nadat ik 6 jaar in de horeca, winkel en kassa gestaan heb, besloten wij samen onze passie te delen en uit te oefenen als ons werk. Een jaar later, toen in verwachting van ons eerste kindje besloten we toch het risico te nemen. Na 2 weken bloed, zweet en tranen openden wij op 4 juni 2022 onze eerste zaak!
Op 2 december 2022 verwelkomde wij de kleinste Spiga van de hoop, onze lieve Milena. Ze zal opgroeien tussen de kookpotten en pannen en het lekkere eten, en wie weet ooit onze plaats vervangen.
Onze bedoeling is om mensen echte huisgemaakte gerechten te laten proeven, zoals je ze in onze streek in Italië kan vinden. van pizza's, panzerotti's, arancini en broodjes tot heerlijk verse pasta's. Desserten zoals alle soorten amandelkoeken, tiramisu en heerlijke gebakken.
Wij proberen alleen maar nieuwe dingen uit, variëren graag, willen leren, groeien en zeker uitbreiden.
Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij meer als tevreden. Niets is onmogelijk bij ons en wij doen er alles aan naar alle mogelijkheden te kijken.
Iedereen is bij ons meer als welkom, wij ontvangen jullie met open armen in onze winkel en take-away!